detector.media
08.07.2015 11:53
Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв
Онлайн-кінотеатр Megogo оновив додаток для iOS-пристроїв

Розробники онлайн-кінотеатру створили нову версію додатку Megogo «Кіно і ТБ» для iOS-пристроїв, де представили ряд технічних і комфортних рішень для користувачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

У новій версії додатку з'явився профіль користувача, який дозволяє глядачеві використовувати низку зручних нововведень - вибирати фільми в опції «Вибране» або виділяти в «Куплене відео».

 

Примітним є і запуск полегшеного способу звернення в службу підтримки. У сервісі вказані контакти відділу, і з'явилася опція здійснення дзвінка прямо з програми або відправка feedback-листів.

 

У сервісі з'явилася сортування відео за категоріями в каталозі Megogo+ і додана опція видалення відео зі списку «Вибраного».

 

Як і в попередніх оновленнях розробники посилили роботу над стабільністю роботи оригінального плеєра, який, крім іншого, на даний момент дозволяє здійснювати вибір якості відео і звукових доріжок, володіє опцією управління жестами.

 

З виходом нової версії для iOS-пристроїв сервіс Megogo представлений в іншій іконці. Вона стала більш темна і виділяється на тлі інших логотипів.

 

Додаток Megogo для iOS, крім перегляду фільмів, також дозволяє дивитися ефір телевізійних каналів в розділі Megogo TV.

 

Нагадаємо, у листопаді минулого року інтернет-відеосервіс Megogo запустив в комерційну експлуатацію сервіс Megogo.tv, у якому представлено 43 канали різної тематики - інформаційні, музичні, дитячі. 

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY