detector.media
03.07.2015 16:13
Канал «Еспресо TV» проведе телемарафон, присвячений звільненню Слов’янська від терористів
Канал «Еспресо TV»  проведе телемарафон, присвячений звільненню Слов’янська від терористів

В неділю, 5 липня, телеканал «Еспресо TV»  проведе телемарафон, присв'ячений подіям у Слов'янську (Донецька область) річної давнини.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У програмі журналісти каналу шукатимуть відповідей на запитання: Що відбулося у Слов`янську 5 липня 2014 року?  Чому Гіркін та його терористи, які майже 3 місяців утримували північ Донецької області, раптово залишили свої позиції, сіли у танки та БМП та виїхали в донецькому напрямку?  Чи дійсно Слов`янськ та Краматорськ звільнили українські військові, як про це звітував головнокомандувач? 

 

Стартує телемарафон о 8.00. У студію телеканалу прийдуть очевидці подій - військові, місцеві активісти, екс-полонені «гіркінського режиму», які розкажуть свої версії того, що сталося. У програмі будуть також прямі трансляції з Краматорська та Слов`янська. Очікуються включення з виступу президентського оркестра, міні-параду військових АТО та патріотичних акцій громадських організацій. В режимі «вільного мікрофону» місцеві мешканці зможуть поділитися з глядачами своїми спогадами про часи окупації та день звільнення рідного міста від російсько-терористичних військ.

 

Нагадаємо, телеканал «Еспресо TV» 8 та 9 травня провів марафон до Дня пам'яті та примирення та Дня Перемоги.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY