detector.media
11.06.2015 19:15
Film.ua Group і Mamas Production почали зйомки серіалу «Ніконов і Ко» для ICTV
Film.ua Group і Mamas Production почали зйомки серіалу «Ніконов і Ко» для ICTV

У червні почалися зйомки 16-серійного детективного серіалу «Ніконов і Ко», спільного виробництва кінокомпаній Film.ua Group і Mamas Production. Про це повідомляється на сайті Film.ua.

 

За сюжетом стрічки, у результаті перестрілки 38-річний оперативний працівник слідчого відділу МВС Сергій Ніконов (Олександр Кобзар) отримує важку травму хребта. У Сергія паралізовані ноги, він може пересуватися лише в інвалідному кріслі. Щоб відволіктися від своєї особистої трагедії і впоратися з депресією, він організовує у себе в квартирі неофіційний відділ з розслідування кримінальних злочинів.

 

Зйомки серіалу проходитимуть у Києві та Київській області до кінця серпня. Прем'єра серіалу «Ніконов і Ко» запланована на каналі ICTV восени.

 

Режисери Заза Буадзе, Тарас Ткаченко. Продюсери Віктор Мирський, Олександр Богуцький, Алла Липовецька, Марина Квасова.  Оператор Олександр Земляний. Автор сценарію Григорій Ховрах.

 

У ролях: Олександр Кобзар, Михайло Кукуюк, Марина Коняшкіна, Роберт Фельдман, Олег Примогенов, Антоніна Макарчук та ін.

 

Нагадаємо, канал ICTV повідомив, що в осінньому телесезоні покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та реаліті, серед них - детективний серіал «Ніконов і Ко».

 

«Детектор медіа»

Фото - Film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY