detector.media
11.06.2015 14:49
Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»
Новий канал шукає головних героїв і ведучу для дейтинг-шоу «Половинки»

До осіннього сезону Новий канал готує нове дейтинг-шоу «Половинки», на який вже оголошено кастинги. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу Нового каналу «Половинки» дає шанс знайти свою любов для хлопців і дівчат, яким життя підносило нелегкі випробування. Учасники - особливі люди, які в силу непередбачуваних життєвих обставин обмежені у фізичних можливостях або отримали серйозні душевні травми, але при цьому зберегли силу волі, бажання жити, любити і бути коханими.

 

Керує проектом Лора Мальцева, яка працює з шеф-редактором Мариною Гострою, креативним продюсером Марією Білою. Колектив журналістів, операторів, звукорежисерів, сценаристів, кастинг-менеджерів налічує більше 50 людей.

 

Команда вже 7 місяців шукає героїв шоу. На кастинги прийшло понад 3 тисяч осіб як з України, так з країн СНД і США. Для команди стало несподіванкою, що з початком масштабного кастингу географія проекту розширюється.

 

«Коли учасники розповідають, звідки приїхали, і як до нас добиралися, просто диву даєшся. Були люди, без перебільшень, з кожного регіону нашої країни - Західна Україна, Черкаси, Київ, Хмельницький і навіть Донбас і Крим. З тими, у кого не було можливості до нас дістатися, ми проводили інтерв'ю по Skype, телефону і в соціальних мережах. Приїжджало безліч хлопців і дівчат з маленьких міст і сіл, а також багато бажаючих з країн СНД і навіть США. Але поки затверджені герої тільки українці», - сказала креативний продюсер «Половинок» Марія Біла.

 

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Новий канал зніматиме дейтинг-реаліті з робочою назвою «Половинки».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY