detector.media
10.06.2015 20:03
Кириленко звернувся до телеканалів з проханням згадати Богдана Ступку показами фільмів за участю актора
Кириленко звернувся до телеканалів з проханням згадати Богдана Ступку показами фільмів за участю актора

Віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко звернувся до UΛ:Першого та телерадіокомпанії «Культура» з проханням продемонструвати фільми та телеверсії вистав за участю великого українського актора Богдана Ступки з нагоди річниці від дня його народження. Про це повідомляє прес-служба Мінкульту.

 

Віце-прем'єр направив відповідні листи до генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ) Зураба Аласанії та генерального директора ДТРК«Культура» Жанни Мазицької.

 

«Богдан Ступка - геній українського кіно і театру, який залишив величезний спадок - екранізовану українську класику, історичні фільми, блискуче зіграні ролі в українському поетичному кіно. З нагоди 74-ої річниці від дня народження Богдана Сильвестровича, що відзначатиметься 27 серпня, варто згадати про його талант показами улюблених стрічок та вистав», - вважає В'ячеслав Кириленко.

 

Віце-прем'єр також закликав недержавні телекомпанії долучитися до цієї ініціативи.

 

Нагадаємо, у квітні віце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко заявив, що Міністерстві культури України буде створено Громадську раду реформ, до складу якої залучать й експертів з Польщі, Литви та Франції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY