detector.media
04.06.2015 16:45
Донецькі журналісти побажали колегам повертатися неушкодженими з редакційних завдань
Донецькі журналісти побажали колегам повертатися неушкодженими з редакційних завдань

Донецька обласна організація Національної спілки журналістів України (НСЖУ) привітала колег із професійним святом - Днем журналіста. Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

 

Колегам із Південного Сходу донецькі спілчани побажали завжди повертатися живими з редакційних завдань, робити правдиві репортажі про війну на Донбасі та не підводити людей, які допомагали добувати важливу інформацію.  Колегам з «великої України» зичать непорушної професійної солідарності, не лінуватися перевіряти «фронтову» інформацію та щиро радіти успіхам співвітчизників за яскраві й сміливі репортажі.

 

НСЖУ нагадує, що Донецька організація Спілки продовжує працювати, хоч її голова Олександр Бриж через тиск з боку сепаратистів змушений був залишити регіон. Нещодавно НСЖУ прийняла рішення про виділення фінансування на підтримку колег з Донеччини, попри те, що з бюджету коштів на діяльність осередку не передбачено.

 

Нагадаємо, обласна газета «Донбасс», яка видавалась у Донецьку і була нещодавно найтиражнішою в Донецькій області, нині перейшла з триразового на тиждень на щотижневий формат випуску і готується віртуальною редакцією. Про це в інтерв'ю черкаському виданню «Прочерк» повідомив головний редактор газети Олександр Бриж, який став вимушеним переселенцем, переїхавши з Донецька до Черкас.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY