detector.media
03.06.2015 17:41
У Карлових Варах відбудеться світова прем’єра фільму Єви Нейман «Пісня пісень»
У Карлових Варах відбудеться світова прем’єра фільму Єви Нейман «Пісня пісень»

На 50-му Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах (Чехія), який пройде 3-11 липня, відбудеться світова прем'єра художнього фільму української режисерки Єви Нейман «Пісня пісень» виробництва «1+1 продакшн».  Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

Сценарій стрічки було створено за мотивами творів письменника Шолом-Алейхема.

 

«Фільм починається, коли Шимека і Бузі, головним героям, приблизно по 10 років. Зрозуміло, вона - принцеса, він - принц, живуть в одному дворі, в сусідніх замках. Що вона для нього насправді означає, Шимек розуміє лише через багато років, отримавши звістку про те, що Бузя, яку він, здавалося, забув - стала нареченою», - зазначили у прес-службі.

 

Фільм створено за мотивами Шолома-Алейхема

 

У фільмі знялися знялися Мілена Цибульська, Євген Коган, Аріна Постолова-Тігіпко, Арсеній Семенов, Карен Бадалов, Віталіна Біблів, Альберт Філозов, Марія Поліцеймако та Михайло Векслер.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», стрічка Єви Нейман цього року увійшла до Головного конкурсу МКФ у Карлових Варах.

 

«Я дуже рада, що нашим фільмом зацікавилися в Карлових Варах. Мені особисто особливо приємно, що фестиваль, одного разу познайомившись з моєю роботою, активно підтримує мої подальші творчі починання. Не приховую, такого розвитку подій і відносин я дійсно щиро бажала», - коментує режисерка.

 

Нагадаємо, у 2012 році режисерка вже здобула нагороду  МКФ в Карлових Варах у конкурсній програмі «Від Сходу до Заходу» зі стрічкою «Будинок з башточкою» також виробництва «1+1 продакшн». У цьому фільмі знялися деякі з акторів, яких згодом запросили й у «Пісню пісень».

 

Цього року на МКФ у Карлових Варах від Україні представлена ще одна робота: фільм Остапа Костюка «Жива ватра» візьме участь у Конкурсі документального кіно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY