detector.media
18.05.2015 13:27
Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»
Мінінформполітики проводить кампанію «18 травня ми всі - кримські татари»

У рамках підготовки заходів, присвячених 71-й річниці депортації кримськотатарського народу, Міністерство інформаційної політики України розробило соціальну кампанію «18 травня ми всі - кримські татари». Про це йдеться на «Урядовому порталі».

 

«Завдяки підтримці волонтерів з Сімферополя, Донецька, Севастополя і Києва ми створили рекламні сюжети для розміщення на носіях зовнішньої реклами, в тому числі - в метро Києва, а також відео- та аудіоролики для розміщення на телебаченні та радіо. Інформаційні війська України напередодні 18 травня організовують Twitter-шторм», - розповів заступник Міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

 

Радник Міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський повідомив, що акція «18 травня ми всі - кримські татари» буде тематичним продовженням кампанії «Крим - це Україна», яка стартувала навесні поточного року за ініціативи Міністерства інформаційної політики. «Жителі Криму повинні знати, що весь український народ разом з ними вшановує пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу», - сказав він.

 

Міністерство інформаційної політики України входить до оргкомітету з організації виконання Плану заходів щодо вшанування 71-ї річниці депортації кримськотатарського народу, який очолює віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко. Рада створена за дорученням Прем'єр-міністра України Арсеній Яценюка.

 

Нагадаємо, 18 травня з 11.00 до 13.00 користувачі Twitter приєдналися до акції солідарності з кримськотатарських народом з нагоди роковин депортації. Ініціаторами акції виступили ГО «Центр UA», Крим SOS, Громадський рух «ЧЕСНО».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY