detector.media
14.05.2015 16:53
Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї
Стрічка «Незламна» вийде в прокаті у Китаї

Права на показ фільму «Незламна»/ Battle for Sevastopol режисера Сергія Мокрицького придбала китайська компанія Lotus Film International Culture Media Co. Ltd. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії Film.ua, яка брала участь у виробництві стрічки.

 

«Попередньо, вихід у широкий прокат в Піднебесній байопіка про легендарну радянську жінку-снайпера Людмилу Павличенко запланований на вересень 2015 року», - зазначили в прес-службі.

 

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павличенко. Робоча назва проекту виробництва України та Росії - «Битва за Севастополь», під цією назвою фільм вийшов у Росії.

 

Фільм знімали українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі каналу «Україна» і групи компаній Film.ua. Зйомки картини розпочалися у 2012 році й завершилися в середині червня 2014 року. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

2 квітня фільм «Незламна»/Battle for Sevastopol вийшов у широкий прокат в Україні і в Росії. Картина стала першим національним проектом, який взяв у прокат світової мейджор 20th Century Fox. За перші два тижні прокату в Україні драма зібрала понад 10 млн грн.

 

Наприкінці квітня виконавиця ролі української снайперки Людмили Павличенко у фільмі «Незламна» російська акторка Юлія Пересільд здобула головний приз в номінації «Найкраща актриса» на 5-му Пекінському міжнародному кінофестивалі (Китай). 

 

Історію Людмили Павличенко також побачать глядачі в Японії, Таїланді та Південній Кореї. Представники компанії Film.UA Distribution продовжують переговори про продаж фільму в Болгарію, Польщу, Туреччину, ОАЕ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY