detector.media
10.05.2015 12:21
Жанна і Алан Бадоєви повертаються у шоу «Орел і решка»
Жанна і Алан Бадоєви повертаються у шоу «Орел і решка»

Найперші ведучі тревел-шоу «Орел і решка» на телеканалі «Інтер» Жанна та Алан Бадоєви повертаються у проект. Про це повідомив сайт «Дуся».

 

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що виробник проекту - продакшн Teen Spirit Studio - шукає нових ведучих для цієї програми. При цьому продюсери були невдоволені «сотнею» претендентів.

 

10 сезон популярного тревел-шоу «Орел і Решка. Ювілейний сезон» стартував на телеканалі «Інтер» 8 лютого. У попередньому сезоні у програмі змінився ведучий - замість Колі Серги програму вів Євген Синельников - один з авторів ідеї проекту «Орел і Решка» і незмінний режисер-постановник всіх сезонів.

 

З лютого минулого року на телеканалі К1 виходить пізнавально-розважальна програма «Орел і решка. Шопінг», у якому ведучі не просто подорожуватимуть, а проходитимуть шопінг-маршрутами. Умови програми не змінилися: один з ведучих отримує золоту карту з необмеженими можливостями, а інший - сто доларів. На ці гроші кожен із них повинен буде придбати щось цікаве. А заодно й показати глядачу, як одягаються в різних куточках світу.

 

Започатковано проект «Орел і решка» було 2011 року продюсером Нателлою Крапівіною.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY