detector.media
06.05.2015 12:55
На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»
На «Інтері» 9 травня вийде спецвипуск проекту «Чекай на мене»

9 травня о 15.00 на телеканалі «Інтер» вийде спеціальний випуск проекту «Чекай на мене» («Жди меня») під назвою «Зустрічі Перемоги». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У спецвипуску ведучі проекту Анатолій Бондаренко та Жанна Тихонова, зокрема, нагадають легендарну історію кохання італійця Луїджі й українки Мокрини - героїв програми, яким телеканал «Інтер» відкрив пам'ятник у Києві.

 

«Два роки тому в центрі Києва телеканалом був відкритий пам'ятник «Вічної любові». Луїджі був на відкритті пам'ятника. А в серпні 2013 нашого улюбленого італійця не стало ... Цього року на батьківщині Луїджі в італійському містечку Кастель Сан Лоренцо навпроти школи, в якій навчався Луїджі, буде встановлений точно такий же пам'ятник», - повідомила прес-служба.

 

Ще одна історія «Зустрічей Перемоги» стосуватиметься листів з фронту. Під час війни німецькі солдати захопили в Кам'янець-Подільському поштове відділення. Понад 1200 листів звідти довгі роки зберігалися в австрійському музеї і тільки недавно були передані в Україну. «Команда проекту «Чекай на мене» зайнялася пошуком адресатів і знайшла дітей та онуків тих, кого вже немає в живих. Листи все-таки дійшли ...», - зазначили в прес-службі. Зауважимо, що подібний спецпроект - цикл сюжетів «Непрочитані листи війни» - у межах програми «Вікна-Новини» запустив і телеканал СТБ, який узявся доставляти ці листи адресатам.

 

Нагадаємо, 9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» почне транслюватись багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. О 12.30 на телеканалі відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. А увечері о 20:30 «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх». Також до 70-річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні промо-команда телеканалу «Інтер» підготувала ролик за мотивами радянського фільму «В бій ідуть одні старі».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY