detector.media
06.05.2015 10:42
«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом
«Радио Пятница» запустило ток-шоу із Сергієм Сивохом

«Радио Пятница» запустило в ефір ток-шоу «Хто прийшов до Сивоха?» із ведучим Сергієм Сивохом. Прем'єра відбулася в четвер, 30 квітня. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіа холдингу» (UMH Group Сергія Курченка), до складу якого входить радіомережа.

 

У проекті шоумен, актор, теле- і радіоведучий Сергій Сивохо прийматиме в студії зіркових гостей. За повідомленням прес-служби, шоу «Хто прийшов до Сивоха?» - це «дві години відвертих розмов із зіркою, жарти й веселі історії, обговорення актуальних новин, каверзні питання від ведучого та слухачів». «Чекаю веселих і мудрих співрозмовників і пропоную готуватися до розмов за життя» - прокоментував свою програму сам Сергій Сивохо.

 

«Оскільки "Пятница"- це певною мірою жінка, то їй був просто необхідний коханий чоловік, - коментує запуск ток-шоу програмний директор «Радио Пятница» Анна Свиридова. - Легендарний КВН-ник, один з найтитулованіших членів інтелектуального клубу "Що? Де? Коли? ", Відомий шоумен, прекрасний співрозмовник - "Пятница" відразу зрозуміла, що Сергій Сивохо - це попадання в "яблучко"! Ми впевнені, що почуття гумору і харизма ведучого подарують слухачам "Радио Пятница" не лише відмінний настрій, а й прекрасну можливість дізнатися наших зіркових гостей з нового, часом несподіваного боку».

 

Гостями перших випусків стануть Потап, Євген Кошовий, Сергій Притула та Юрій Горбунов.

 

Програма виходить по четвергах, з 15:00 до 17:00 з повторами в суботу о 12:00, неділю о 17:00 і вівторок о 19:00.

 

Нагадаємо, «Радио Пятница» почало мовлення 13 лютого на базі мережі переформатованого Super Radio. Це найбільша комерційна радіомережа в Україні (55 частот). Програмним директором «Радио Пятница» стала відома радіоведуча Анна Свиридова. Радіостанція орієнтується на аудиторію віком 30-50 років, людей середнього класу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY