detector.media
30.04.2015 13:32
9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»
9 травня «Інтер» запустить багатогодинний марафон «Наша Перемога»

9 травня з 7.00 в прямому ефірі телеканалу «Інтер» почне транслюватись багатогодинний марафон «Наша Перемога», ведучими якого будуть Анастасія Даугуле і Роман Кадемін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Марафон розповість, яким було 9 травня 1945 року в Києві, Харкові, Одесі, Берліні (Німеччина) та Відні (Австрія), покаже спогади очевидців - фронтовиків, «дітей війни». У марафоні «Наша Перемога» також будуть розповіді про ветеранів, події на фронті і в тилу, про життя на окупованих територіях, «табори смерті», дивовижні історії кохання і мужність тих, хто воював у підпіллі, про улюблені пісні воєнних років, листи з фронту, які знайшли своїх адресатів через багато років.

 

Окремою темою стануть розповіді про відомих акторів, кінематографістів, спортсменів, які стали учасниками Другої світової війни - Юрія Нікуліна, Володимира Басова, Петра Тодоровського, Георгія Жжонова, гімнаста, олімпійського чемпіона Віктора Чукаріна, який пішов добровольцем на фронт на початку війни, потрапив у полон, був в'язнем «табору смерті» Бухенвальд.

 

Нагадаємо, 9 травня о 12.30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни.

 

9 травня телеканал «Інтер» також покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх », присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом у Європі у Другій світовій війні. Концерт вийде в ефірі о 20.30.

 

 «Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY