detector.media
29.04.2015 15:58
Мешканці Сімферополя повідомляють про появу у кабельній мережі українського каналу
Мешканці Сімферополя повідомляють про появу у кабельній мережі українського каналу

Сьогодні, 29 квітня, жителі Сімферополя (АР Крим) виявили в кабельній мережі мовлення український телеканал «Інтер +». Програми та новини йдуть українською мовою, повідомляє «Центр журналістських розслідувань».

 

«З ранку перемикала канали і тут така приємна несподіванка. «Інтер», випуск новин, українська мова», - повідомила «Центру журналістських розслідувань» читачка.



За її словами, з ранку були випуски новин українською мовою, потім транслювалась програма «Ранок», ведучі говорять українською і російською мовами. Також анонсовано показ російських фільмів і серіалів.

 

Нагадаємо, напочатку березня 2014 року у Криму захоплений російськими окупантами кримський РТПЦ вимкнув з аналогового ефіру практично всі українські телеканали, а на їхніх частотах розпочали мовлення «Первый канал», «Россия 1», «Россия 24», НТВ, ТНТ, СТС та інші. 10 березня в Сімферополі було відключено цифрове ефірне мовлення українських телеканалів. На їхніх частотах почали мовити російські канали. Тоді ж українські канали почали вимикати і в кабельних мережах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY