detector.media
22.04.2015 11:05
«Незламну» побачать у Японії і Південній Кореї - йдуть переговори про продаж стрічки у Польщу, Китай та інші країни
«Незламну» побачать у Японії і Південній Кореї - йдуть переговори про продаж стрічки у Польщу, Китай та інші країни

За підсумками участі у міжнародному ринку аудіо-візуального контенту MIPTV-2015, що відбувся у Каннах (Франція) 13-16 квітня, кінокомпанія Film.ua повідомила про міжнародний успіх дистрибуції фільму «Незламна»/Battle for Sevastopol, у виробництві якого брала участь українська студія. Про це йдеться на сайті кінокомпанії.

 

Незважаючи на те, що MIPTV - це ринок, насамперед, телевізійного контенту, великий на ринку інтерес викликав, як повідомляє Film.ua, фільм «Незламна» (інша назва - Battle for Sevastopol/»Битва за Севастополь»).

 

Нагадаємо, «Незламна» - психологічний байопік про відомого снайпера часів Другої світової війни Людмилу Павліченко. Робоча назва проекту була «Битва за Севастополь».

 

«Йдуть переговори з Болгарією, польськими телеканалами, а також з Туреччиною та представниками ОАЕ. Фільм був представлений у конкурсній програмі 5-го Пекінського міжнародного кінофестивалю і китайським дистриб'юторам. Зараз ведуться переговори про його продаж в Китай. Вже відомо, що історію Людмили Павличенко побачать у Японії, а також у Південній Кореї», - повідомляє кінокомпанія Film.ua.

 

Як писала «Детектор медіа», фільм  «Незламна» спільного виробництва України та Росії, що був знятий за підтримки Державного агентства з питань кіно України, вийшов у прокат 2 квітня. Телепоказ стрічки відбудеться 9 травня на телеканалі «Україна». 

 

5 грудня минулого року в інтернеті з'явився перший офіційний трейлер фільму «Незламна», а також було оголошено, що стрічку взяв у дистрибуцію американський мейджор Fox.

 

Фільм знімали українська студія «Кінороб» і російська студія «Новые люди» за участі каналу «Україна» і групи компаній Film.ua. Зйомки картини розпочалися у 2012 році й завершилися в середині червня цього року. Бюджет фільму складає 5 млн доларів (70% - Україна, 30%- Росія).

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY