detector.media
17.04.2015 19:02
Бузину поховають у неділю на Берковецькому кладовищі у Києві
Бузину поховають у неділю на Берковецькому кладовищі у Києві

Похорон Олеся Бузини, скандально відомого українського журналіста, якого застрелили 16 квітня у дворі його будинку в Києві, відбудеться в неділю, 19 квітня, на Берковецькому кладовищі (Святошинський район Києва). Про це повідомляє газета «Сегодня», шеф-редактором якої пан Бузина був до березня поточного року.

 

Прощання із загиблим заплановано на 13.00.

 

У Олеся Бузини залишилися дружина, дочка і літня мати, повідомляє «Сегодня». Всі, хто готові надати допомогу родині журналіста, можуть перерахувати кошти на рахунок сестри його дружини Прокудіної Оксани Станіславівни в ПриватБанку: 5168742010251936.

 

Нагадаємо, 16 квітня близько 13.30 у Києві, у дворі власного буденку по вул. Дегтярівській, було вбито скандально відомого журналіста Олеся Бузину.  Очевидці злочину повідомили про двох чоловіків, які здійснивши кілька пострілів, швидко поїхали на машині з іноземними номерами. Міліція заявляє, що  Олеся Бузину, за попередніми даними, застрелили з пістолета ТТ, і говорить про сім свідків вбивства. Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Києві вважає основною версією вбивства журналіста Олеся Бузини його професійну діяльність.

 

15 квітня увечері в Києві був убитий депутат п'ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашников.

 

Президент України Петро Порошенко заявив, що вимагає від правоохоронних органів у найкоротший термін розкрити вбивства Олеся Бузини і  Олега Калашникова, але й інформувати суспільство про хід слідства.

 

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович заявила, що засуджує вбивство Олеся Бузини, вчинене у Києві і висловила співчуття родині та колегам загиблого.

 

Олесь Бузина був відомий своїми провокативно українофобськими заявами у ЗМІ та публічними скандалами. Був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії «Русский блок». З червня 2006 року він співпрацював з видавничим домом Ріната Ахметова «Сьогодні Мультімедіа» - працював спеціальним кореспондентом газети «Сегодня». 13 січня  був призначений шеф-редактором газети «Сегодня», але на початку березня звільнився, сам пан Бузина заявив, що пішов з посади через «цензуру» і заборону брати участь у шоу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY