detector.media
12.04.2015 15:05
Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка
Після повідомлень про вибухівку у редакції радіо «Вести» пройшла перевірка

11 квітня в редакції радіо «Вести» вибухотехніки та кінологи шукали вибухівку, повідомляє «Еспресо.TV» із посиланням на інтернет-видання «Вести»,  сайт якого наразі недоступний.

 

За цими даними, повідомлення про мінування надійшло телефоном за номером 102 близько 19.00: невідомі звернулися до перехожого з проханням сказати, що о 20.00 в редакції радіостанції станеться вибух.

 

Того, хто телефонував до міліції затримали, його допитують у Дніпровському РВВС.

 

Міліція змушена була евакуювати співробітників редакції і оглянути приміщення. Вибухівку не знайшли.

 

За даними сайту «Дуся», редакцію «Вестей» було евакуйовано.  На момент повідомлення про можливий вибух свою програму «Година з психологом» вела дружина головного редактора «Вістей» Ігоря Гужви Анна Солнцева. Під час ефіру в студії були присутні двоє дітей - Денис і Гліб. Програму було присвяченого мп'ютерним іграм та їх впливу на дитину.

 

Нагадаємо,  9 квітня керівник холдингу «Мультимедіа інвест груп» і головний редактор газети «Вести» Ігор Гужва заявив, що 9 квітня в Києві напали на розповсюджувачів газети «Вести». Як з'ясувалося, наклад газети активісти «Правого сектора», влаштувавши, за їхніми словами кілька акцій «за об'єктивність і журналістські стандарти». За останні два дні активісти «Правого сектора» вилучили понад 500 кілограмів тиражу газети «Вести» і здали його в макулатуру.

 

Прокуратура міста Києва вже півроку добивається через суд припинення випуску газети «Вести» і журналу «Вести. Репортер» через публікацію низки статей, спрямованих на порушення територіальної цілісності України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY