detector.media
10.04.2015 19:25
Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»
Провайдерів просять підтримати «Чорноморську ТРК»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення пропонує провайдерам програмної послуги підтримати ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» і за можливості забезпечити її трансляцію в кабельних мережах України в аналоговому та цифровому стандартах і за допомогою технологій OTT й IPTV. Про це повідомляє сайт Нацради.

 

Нацрада нагадує, що «Чорноморська ТРК» припинила свою діяльність на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що тривала упродовж 10 років. Це було спричинено тим, що 3 березня 2014 року наземні ефірні частоти компанії були відібрані російською окупаційною владою.

 

Тому «Чорноморка» вимушено змінила своє місцезнаходження і здійснює трансляцію своїх програм на законних підставах через супутникове мовлення з Києва. «У програмах і передачах цього мовника подається об'єктивна точка зору кримчан на події, що відбуваються на окупованій території», - повідомляє Нацрада.

 

«Достовірна інформація про події на півострові необхідна, не тільки місцевим глядачам, а й населенню всієї України. Ваше сприяння кримському мовнику також засвідчить підтримку тим громадянам, які були вимушені покинути територію Автономної Республіки Крим і переїхати на материкову Україну», - йдеться у зверненні Нацради до провайдерів.

 

Нагадаємо, раніше Нацрада попросила провайдерів забезпечити трансляцію кримськотатарського телеканалу ATR у кабельних мережах України, однак наразі цей канал припинив мовлення з окупованого Росією Криму через відмову Роскомнагляду в його перереєстрації за російським законодавством.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY