detector.media
09.04.2015 17:23
Журналістку-добровольця Наталію Коцкович сепаратисти внесли до списку «карателів»
Журналістку-добровольця Наталію Коцкович сепаратисти внесли до списку «карателів»

Івано-франківську журналістку Наталі. Коцкович, яка залишила роботу у ЗМІ задля служби в полку «Азов», сепаратистський сайт «Народний трибунал» вніс до списку «карателів», на яких чекає розплата. Про це повідомляє видання «Курс».

 

 

 

 

Пані Коцкович працює в інформаційному підрозділі «Азову». Раніше в інтерв'ю «Курсу» вона розповідала, що сепаратисти погрожують їй у соціальних мережах.

 

«Одні жаліють і просять забиратися - "Такая красівая і уже фашистка. Жалко будєт убівать!". Інші надсилають детальні описи збочених сексуальних фантазій. Якийсь час я навіть думала на бойові виїзди гранату з собою брати, щоби в полон не потрапити. І навіть хотіла згорнути свою сторінку в ВК, але в соцмережах дуже багато інформації для роботи. Там видно, коли починаєтья, як розгортається і куди рухається інформаційна атака. Проти "Азову", зокрема. Відповідно розумієш, як реагувати, що написати й куди викласти. Треба знати свого ворога і вміти протистояти його методам впливу», - казала журналістка.

 

Нагадаємо, кілька місяців тому Наталія Коцкович залишила роботу на столичному та місцевому телеканалах, щоб записатися до полку «Азов». Вона не змогла залишатися в тилу після загибелі друга - фотокорреспондента Віктора Гурняка.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Курс»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY