detector.media
30.03.2015 14:55
Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня
Другий сезон «Хоробрих сердець» стартує на «2+2» 15 квітня

У середу, 15 квітня, в ефірі телеканалу «2+2» відбудеться прем'єра другого сезону військово-патріотичного проекту «Хоробрі серця», перший сезон якого виходив на каналі «1+1». Ведучим програми, як і в першому сезоні, буде український актор і режиссер Ахтем Сеітаблаєв. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Двогодинні випуски «Хоробрих сердець» на «2+2» виходитимуть щосереди о 22:15, відразу після програми «Секретні матеріали».

 

У новому сезоні програми «Хоробрі серця» її творці обіцяють більше інформаційно-аналітичних сюжетів, експертних оцінок, розгорнутих дискусій про героїчні, але й трагічні події на сході України.

 

«Який реальний стан справ на фронті й обороноздатність країни? Чи здатне вище керівництво країни визнати помилки, усвідомлювати правду самому й говорити її суспільству, особливо, коли ціна брехні, помилок, зради - тисячі людських життів? Чи готова зустріти й підтримати героїв, що повертаються з фронту? Чи готове «мирне» суспільство до повернення додому хлопців, душі яких обпалила війна», - на ці проблеми звертатимуть увагу в проекті.

 

Програму «Хоробрі серця» на замовлення телеканалу «2+2» готуватиме Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка.

 

«Вже від початку цього року відбулося достатньо трагічних подій, про які треба говорити, аналізувати, щоб звести до мінімуму можливість їх повторення. У студії «Хоробрих сердець» ми разом з безпосередніми учасниками та героями недавніх подій на сході країни спробуємо знайти механізми запобігання подібних помилок», - зазначив Максим Шиленко.

 

На його думку, вихід «Хоробрих сердець» на «чоловічому» каналі «2+2» «досить символічний». «Він ніби показує, що час лірики минув, починається справжня, жорстка, чоловіча розмова. Влада повинна навчитися розмовляти з суспільством на рівних, говорити правду, а не надсилати «переможні релізи» на тлі тисяч загиблих», - вважає пан Шиленко.

 

Тема першого випуску «Хоробрих сердець» на «2+2» - «Дебальцеве: урок мужності», а героями випуску стануть учасники подій під Дебальцевим.

 

Нагадаємо, військово-патріотичне ток-шоу «Хоробрі серця» з ведучим Ахтемом Сеітаблаєвим виробництва Департаменту журналістських розслідувань «1+1» виходило на каналі «1+1» з вересня по грудень 2014 року.

 

Рейтингові показники «Хоробрих сердець» поступово знижувалися. У середньому проект мав частку 8,95% за комерційною аудиторією каналу «18-54, вся Україна», а це нижче середньої частки каналу «1+1».

 

У січні 2015 року стало відомо, що ток-шоу «Хоробрі серця» переїжджає з телеканалу «1+1» на «2+2».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY