detector.media
18.03.2015 10:07
Виданню «Гордон» потрібні редактори, журналісти та маркетолог
Виданню «Гордон» потрібні редактори, журналісти та маркетолог

Інтернет-видання «Гордон» шукає талановитих редакторів стрічки новин, журналістів-інтерв'юерів та інтернет-маркетолога. Розширення штату пов'язано з розвитком ресурсу, повідомляє прес-служба проекту.

 

За словами головного редактора видання Олеся Бацман, за майже півтора року з моменту запуску сайт «Гордон» вийшов на рівень відвідуваності в 250-350 тисяч унікальних читачів на добу.

 

«Щоб рухатися далі, нам потрібні додаткові сили - в першу чергу амбітні та думаючі журналісти з хорошою підготовкою. Акцент, як і раніше, робимо на коментарі щодо головних подій дня і актуальних інтерв'ю. Основою проекту залишається стрічка новин, тому ми відкриваємо також і вакансії редакторів-новинарів», - повідомила пані Бацман.

 

Вона також повідомила про плани започаткування нових проектів. «Ми готуємо кілька додаткових продуктів, які будуть пов'язані з сайтом "Гордон". Сьогодні ще рано говорити про відкриття, але технічно ми готові до старту першого з них - залишилося завершити формування команди», - сказала Олеся Бацман.

 

Для нових ресурсів видання потрібні інтернет-маркетологи, які вміють ефективно працювати з банерної рекламою, соціальними та рекламними мережами, комплексним просуванням в інтернеті.

 

Резюме з мотиваційним листом необхідно надсилати за адресою editor@gordonua.com.

 

Нагадаємо, суспільно-політичне видання «Гордон» було створено 30 листопада 2013 року. Портал заснований журналістом і телеведучим Дмитром Гордоном, який, як стверджує видання, є єдиним інвестором проекту. Основна мова видання - російська. 15 жовтня 2014 року суспільно-політичне інтернет-видання «Гордон» запустило  англомовну версію за адресою english.gordonua.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY