detector.media
20.02.2002 13:30
Obkom.net обшукали помилково, стверджують у податковiй мiлiцiї
Податкова мiлiцiя Державної податкової адмiнiстрацiї заявляє, що обшук в офiсi українського iнтернет-видання Obkom.net був проведений випадково.

Як сказав в iнтерв'ю агентству "Iнтерфакс-Україна" в середу прес-радник податкової мiлiцiї ДПАУ Олексiй Вознюк, у низцi комерцiйних банкiв у вiвторок проводилися "процесуальнi i санкцiонованi дiї, спрямованi на припинення дiяльностi конвертацiйних центрiв". "Можливо, що в одному примiщеннi з банком розташовувалося й iнтернет-видання Obkom.net", - вiдзначив спiврозмовник агентства.

О.Вознюк наголосив, що спiвробiтники податкової мiлiцiї не ставили завдання перевiряти це видання, як i iншi ЗМI.

Вiн зазначив, що завдяки проведеним дiям на рахунках фiрм з ознаками фiктивностi заблоковано понад 1 млн. грн., якi направлялися в тiньовий сектор економiки.

Як повiдомлялося, 19 лютого в офiсi iнтернет-видання "Obkom.net" протягом 2-х годин проводилася перевiрка податкових органiв.

Ранiше глава Державної податкової адмiнiстрацiї Микола Азаров заявляв, що пiд час виборчої кампанiї не проводитимуться перевiрки ЗМI. ДПАУ склала графiк перевiрок, починаючи з квiтня, i заздалегiдь опублiкувала його.

IНТЕРФАКС-УКРАЇНА

Читайте також:

Податковий наліт на "Обком"

Колишнiй головний редактор Iнтернет-видання "Obkom.net" пiдтверджує, що в його офiсi вiдбувається обшук



Нальоту на Обком.net не було. Податківці просто "помилилися"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY