detector.media
13.03.2015 12:31
ТВі заявляє, що скорочення виробництва і журналістів пов’язане з економічною ситуацією в країні
ТВі заявляє, що скорочення виробництва і журналістів пов’язане з економічною ситуацією в країні

Телеканал ТВі заявляє, що в зв'язку з економічною ситуацією в країні скорочує виробництво програм і штат, нові проекти планується підготувати на осінь. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«В зв'язку з загальною економічною ситуацією в країні, канал ТВі оптимізує свою роботу: скорочується виробництво інформаційного контенту та виробничий штат каналу. Канал ТВі продовжує працювати в інформаційному форматі.До початку нового сезону осінь-зима 2015 буде представлено нову сітку мовлення та низку авторського контенту», - зазначили в прес-службі.

 

Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа» з посиланням на свої джерела, 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяву про безстрокову відпустку через технічні проблеми каналу та брак фінансування. 

 

За словами журналістки, яка працювала в програмі новин каналу, на ТВі залишається працювати близько 20 % працівників. Протягом декількох місяців журналістам не виплачували зарплату.  «Начебто пересварилися двоє наших інвесторів: один з них - Давид Жванія, іншого ми не знаємо», - розповіло джерело.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY