detector.media
11.03.2015 12:09
«Україна» залучила в мейковер «Моє нове життя» того ж пластичного хірурга, що й «1+1»
«Україна» залучила в мейковер «Моє нове життя» того ж пластичного хірурга, що й «1+1»

Пластичним хірургом нового проекту каналу «Україна» - мейковеру (шоу перетворень) «Моє нове життя» - став Ростислав Валіхновський, кандидат медичних наук, заслужений лікар України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пан Валіхновський уже відомий телеглядачам участю в мейковері «Поверніть мені красу», який з 4 лютого показує телеканал «1+1».

 

Нагадаємо, що мейковер «Моє нове життя» стартує на каналі «Україна» 15 березня. Шоу виходитиме по неділях о 16:00.

 

У цьому шоу 12 українок на очах у телеглядачів змінюватимуть своє життя - як внутрішній світ, так і зовнішність.

 

Перш ніж зважитися на кардинальні зміни, учасниці спілкуються з психологом і ведучою проекту Наталією Ломоносовою.

 

«Запустивши механізм внутрішніх змін і налаштувавшись на успішний результат, героїні починають вдосконалювати зовнішність. На допомогу їм приходить Ростислав Валіхновський, який, крім тонкощів пластичної хірургії, обізнаний в не менш тонкій науці розуміння жіночої душі», - йдеться в повідомленні каналу.

 

«Героїні приходять дуже засмученими, оскільки є недоліки, з якими вони жили все життя, а з допомогою проекту вони відкривають для себе чисту сторінку свого життя. І ця сторінка наповнена радістю, красою, любов'ю, самоповагою», - каже пан Валіхновський.

 

«Моє нове життя» - це українська адаптація голландського формату Een Nieuw Begin. Шоу на замовлення телеканалу «Україна» виробляє телевізійний продакшн OK Media. Керівник проекту - Ольга Рудніченко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY