detector.media
26.02.2015 12:02
«1+1 медіа» покаже власний телецентр на Подолі більшому числу школярів
«1+1 медіа» покаже власний телецентр на Подолі більшому числу школярів

З березня телекомпанія «1+1 медіа» збільшує число безкоштовних екскурсій для школярів по своєму телецентру у Києві. Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу.

 

У рамках профорієнтаційної програми «Подорож у телевізійне задзеркалля» з січня 2014 компанія «1+1 медіа» встигла провести понад 30 екскурсій і близько 1000 дітей (учнів 4-9 класів) побачили телевізійну «кухню» зсередини.

 

Збільшення кількості екскурсій в новому році зумовлено інтересом від українських шкіл. Відтепер телекомпанія проводитиме в чотири рази більше екскурсій.

 

«Під час екскурсії школярі відвідують студію, в якій записуються програми «ТСН» і «Сніданок з 1+1». Вони мають можливість взяти інтерв'ю у ведучих, ознайомитися зі специфікою роботи операторів та адміністраторів. У ньюзрумі - знайомляться з особливостями роботи журналістів і редакторів. За рік існування проект набув широкого розголосу. Кількість заявок на екскурсії щодня зростає», - зазначають у прес-службі.

 

Зареєструватися на екскурсії охочі зможуть з середини березня на сайті­­.

 

Нагадаємо, холдинг «1+1 медіа» започаткував проведення екскурсій по своєму телецентру в листопаді 2013 року. Вони проходили двічі на місяць. Ініціатива відбувалася в партнерстві з проектом KIDSGUIDE, спрямованим на розвиток дітей та зміцнення сімейних цінностей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY