detector.media
24.02.2015 12:11
Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн
Інтернет-портал tochka.net оновив дизайн

Жіночий інтернет-портал tochka.net, який входить до інтернет-холдингу UMH Digital (частина медіахолдингу UMH Group Сергія Курченка), змінив дизайн головної сторінки сайту та працює над повним оновленням ресурсу. Про це повідомляє прес-служба UMH Digital.

 

Дизайн розроблений із застосуванням технології responsive web-design, яка забезпечує однаково комфортне сприйняття сайту на всіх видах пристроїв - комп'ютері, планшеті, смартфоні, нетбуці.

 

Редизайн порталу зумовлений зокрема і переходом від горизонтального порталу до вертикального. Суттєвих змін зазнає і контент видання - зміниться його структура, з'являться нові рубрики, редакторські матеріали будуть адаптуватися під різні спецпроекти і лонгріди.

 

«Для рекламодавців таке оновлення означає появу великих можливостей інтеграції бренду в інформаційний контент, що збільшує ефективність спонсорського подання», - зазначає прес-служба

 

Сайт зберіг лише колірну палітру, все інше зазнало змін. Новий дизайн  видання tochka.net прес-служба називає «більш легким, прозорим і зрозумілим для користувача».

 

«Основною метою редизайну було створення нового сайту з легким і зручним функціоналом, простим і якісним дизайном і змістовним контентом. Окремий акцент буде зроблено на актуальність і практичність порушуваних журналістами тем. Ми впевнені, що контент може і повинен стати одним з ключових елементів просування продукту. З новим дизайном tochka.net стає максимально зручною для користувачів і більш привабливою для рекламодавців», - зазначає керівник проекту tochka.net Іванна Крижановська.


Нагадаємо, у жовтні минулого року головним редактором інтернет-порталу Тochka.net стала Ярослава Рожок. У березні 2014 року керівництво UMH Digital вирішило об'єднати редакції порталів bigmir.net і tochka.net, однак нині в обох порталів уже окремі редакції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY