detector.media
18.02.2015 16:05
Телеканал «24» проведе марафон «Еволюція гідності» до річниці Революції Гідності
Телеканал «24» проведе марафон «Еволюція гідності» до річниці Революції Гідності

19-22 лютого телеканал «24» проведе марафон «Еволюція гідності».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Впродовж  чотирьох днів до ефіру телеканалу буде запрошено гостей, разом з якими журналісти згадуватимуть і аналізуватимуть події останніх днів Революції Гідності. Під час телемарафону будуть також прямі включення із заходів, присвячених вшануванню Героїв Небесної Сотні, багато тематичних спецпроектів.

 

«Основний лейтмотив марафону - не стільки згадати, як все відбувалося, скільки подивитися правді у вічі і поставити запитання «і що?» і спробувати отримати на нього відповідь», - анонсує телеканал.

 

Про це також говорять ведучі телеканалу «24» Христина Стець, Дарія Кудімова, Вадим Колодійчук, Вікторія Лісецька, Павло Рольник  в коротких зверненнях, які анонсують марафон.

 

 

В рамках марафону «Еволюція гідності» канал також покаже проект-реквієм «100 хвилин пам'яті», присвячений Героям Небесної Сотні, програму «Мій Майдан» - фото- і відеоспогади людей, які пройшли революцію і мають чим поділитися, а також телевізійну прем'єру документального фільму «Сильніше, ніж зброя» творчого об'єднання Babylon'13.

 

Нагадаємо, 20 лютого,  у День Героїв Небесної Сотні, телеканал «Інтер» у прямому ефірі транслюватиме основні заходи з нагоди вшанування пам'яті  загиблих Героїв Небесної Сотні, а також зніме у дні пам'яті розважальні проекти і рекламу. Про зміни сітки мовлення до річниці загибелі Героїв Небесної Сотні повідомили телеканали СТБ і ICTV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY