detector.media
14.02.2015 18:37
Телеканал «24» обурений пропагандистськими заявами в ефірі «Шустер live», випуск якого транслював
Телеканал «24» обурений пропагандистськими заявами в ефірі «Шустер live», випуск якого транслював
І наголошує, що на виробництво ток-шоу впливати не може

Телеканал «24» поширив повідомлення  про те, що поділяє обурення глядачів різкими заявами російського журналіста Максима Шевченка, які прозвучали під час ток-шоу «Шустер live» 13 лютого, повідомляє прес-служба каналу.

 

Під час включення скайпом в прямому ефірі цей кореспондент виголошував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про «карательную операцію» та «братоубийственную войну».

 

«Вважаємо, що під час війни такі заяви є пропагандистським, направленими проти України і їм не місце в ефірі українських каналів. Нам прикро, що саме в нашому прямому ефірі вони прозвучали», - йдеться у повідомленні для ЗМІ.

 

Разом із тим, у прес-службі телеканалу «24» нагадали, що не мають можливості втручатися у виробництво ток-шоу: «Ток-шоу "Шустер live" виробляє «Савік Шустер студія» на замовлення телеканалу "24" і ми жодним чином не впливаємо на підготовку цієї програми. У наших власних програмах і випусках новин подібні заяви ніколи не звучали і не звучатимуть, оскільки це кардинально суперечить редакційній політиці та принципам каналу».

 

Зазначений випуск «Шустер live» глядачі зустріли, в тому числі, критикою у соцмережах. В той же час, акцентували користувачі Facebook, в ефірі Першого національного не з'явилося якісної альтернативи цьому ток-шоу.

 

«Детектор медіа» звернулася по коментарі до прес-служби «Савік Шустер Студії».


Нагадаємо, 13 лютого перший після тривалої перерви випуск «Шустер live» вийшов одночасно на телеканалах «112 Україна» і «24». На «112 Україна» вже прозвітували про рекордні показники трансляції ток-шоу за участі Савіка Шустера.

 

Минулого року ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - на каналі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24». Перший національний вирішив не продовжувати контракт зі студією Савіка Шустера на 2015 рік.

 

У минулому програма «Шустер live» також виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік).

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY