detector.media
13.02.2015 13:19
Суд відмовив у позові фірми-виробника бронежилетів до волинських журналіста і активіста
Суд відмовив у позові фірми-виробника бронежилетів до волинських журналіста і активіста

Турійський районний суд Волинської області відмовив ТзОВ «Весь мир броне дверей» у задоволенні позову до редактора сайту «Нововолинськ діловий» Андрія Сороки, голови ГО «Волинські патріоти» Володимира Красулі та третьої особи - фірми «Ферро Макс» про захист ділової репутації, відшкодування моральної і майнової шкоди. Про це 11 лютого повідомило видання «Нововолинськ діловий».

 

«Хоча представник "Бронедверей" адвокат В.Гражевський наміряється оскаржити це рішення, ми вас вітаємо: справедливість є! Навіть у суді! Ну, а наше журналістське розслідування щодо якості бронежилетів того ТзОВ і тіньових схем збуту продукції "Бронедверей" триває», - йдеться в повідомленні видання.

 

Нагадаємо, 2 лютого стало відомо, що представник київської фірми «Весь світ броне дверей » В.Гражевський заявив, що редактор інтернет-видання «Нововолинськ діловий» Андрій Сорока має виступити відповідачем у судовому процесі, у якому журналіст раніше проходив у справі як співвідповідач.  

 

Виробник бронедверей та пластин для бронежилетів звернувся до суду після публікації на сайті матеріалу «Бронежилети, які продають у Нововолинську, куля снайпера прошиває наскрізь» від 8 липня 2014 року. Раніше цей виробник судився з місцевим активістом Володимиром Красулею, який тестував бронежилети.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY