detector.media
03.02.2015 11:08
Прощання зі співаком і телеведучим Андрієм Кузьменком відбудеться 4 лютого у Львові
Прощання зі співаком і телеведучим Андрієм Кузьменком відбудеться 4 лютого у Львові

Прощання з відомим музикантом, письменником та телеведучим Андрієм Кузьменком (Кузьма «Скрябін»), який трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого, відбудеться 4 лютого у Львові. Про це повідомляє прес-служба телеканалу ICTV.

 

Родина і друзі Андрія Кузьменка з глибоким сумом сповістили, що публічне прощання з покійним відбудеться у середу, 4 лютого, починаючи з 16.00 у Церкві Преображення Господа Нашого Ісуса Христа на вул. Краківській у Львові.

 

5 лютого о 10.00 у цьому ж храмі відбудеться жалобна панахида. Поховають Андрія Кузьменка опівдні. «Просимо з повагою і делікатністю поставитися до того, що проводи на цвинтарі пройдуть винятково у тісному родинному колі. Молімося за упокій душі сина, чоловіка, батька, друга», - йдеться в повідомленні.

 

Майже п'ять років Андрій Кузьменко працював на ICTV - був ведучим таких проектів «Помилаандерсон» (2010), «Битва націй» (2011), «Бережись автомобіля» (2011), «Дача» (2012-2014), «Машина часу» (2013).

 

Нагадаємо, канал «1+1» і студія «Квартал 95»  анонсували днями нову програму «Ліга сміху», одним з експертів у якій повинен був стати Кузьма Скрябін.

 

27 лютого о 21.00 на телеканалі «Україна» стартує нове вокальне талант-шоу «Співай як зірка». Членами журі шоу стали українські співаки та ведучі Оля Полякова, Надія Мейхер і Кузьма «Скрябін».

 

2 лютого сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY