detector.media
30.01.2015 12:51
«Студія Квартал-95» зніматиме для «1+1» комедійний серіал про політиків
«Студія Квартал-95» зніматиме для «1+1» комедійний серіал про політиків

Продакшн «Студія Квартал-95» готує для телеканалу «1+1» серіал - гостру комедію про українських політиків. Про це стало відомо під час презентації нового сезону телеканалу 29 січня.

 

Генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко першим анонсував цей проект. «"Квартал" готує для "1+1" неочікуваний проект - гумористичний серіал з політичним відтінком. Подробиці будуть пізніше, і ми розраховуємо, що це буде дуже на часі. Це місцеві герої, наша дійсність і інший світ, який ми разом з вами сьогодні будуємо», - зазначив він.

 

Відомо, що серіал матиме 40 серій. Зйомки стартують навесні чи влітку 2015 року.

 

«Це дуже гостра комедія - те як ми бачимо світ людей, які нами всіма керують. Варто сказати, ми його побачили дещо про-іншому... Сподіваємося, що глядачі це зрозуміють», - додав художній керівник «Студії Квартал-95» Володимир Зеленський.

 

Нагадаємо, зараз «Студія Квартал-95» розпочинає роботу над проектом «Ліга сміху» для телеканалу «1+1». Проект позиціонується як перший чемпіонат України з гумору, який охопить усі найбільші міста країни та закладе основи нового молодіжного руху в Україні. 

 

У березні в ефірі «1+1» стартує новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY