detector.media
29.01.2015 18:37
«Студія Квартал-95» розпочинає проект «Ліга сміху» як вітчизняну альтернативу КВН
«Студія Квартал-95» розпочинає проект «Ліга сміху» як вітчизняну альтернативу КВН

Продакшн «Студія Квартал-95» розпочинає роботу над проектом «Ліга сміху» для телеканалу «1+1». Про це художній керівник студії Володимир Зеленський  розповів під час презентації нового сезону каналу телеканалу 29 січня.

 

Проект «Ліга сміху» позиціонується як перший чемпіонат України з гумору, який охопить усі найбільші міста країни та закладе основи нового молодіжного руху в Україні. Його ведучим буде Володимир Зеленський. Старт проекту в ефірі «1+1» заплановано на весну цього року.

 

Пан Зеленський розповів, що студія отримала близько 280 заявок від гумористичних колективів, з яких їм треба буде обрати 20 - вони боротимуться за 12 путівок у сезон чемпіонату. За його словами, творці проекту намагатимуться об'єднати Україну за допомогою гумору.

 

Перший ефір відбудеться в Одесі, кожний наступний буде проводитися з іншого міста. 

 

«Вже завтра, 30 січня, стартує відбір. На початку лютого ми почнемо зйомки ЧУЮ - "Чемпіоната України з гумору", який триватиме протягом року»,  - зазначив він.

 

 

Володимир Зеленський розповів, що їх студія отримала заявки від учасників зокрема і з Криму, Луганської та Донецької областей.

 

Нагадаємо,  у березні на телеканалі «1+1» стартує новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY