detector.media
27.01.2015 20:09
Телеканал ICTV збільшив кількість випусків інформаційної програми «Факти»
Телеканал ICTV збільшив кількість випусків інформаційної програми «Факти»

Із 27 січня в ранковому ефірі телеканалу ICTV з'явилися чотири додаткові випуски програми «Факти». П'ятихвилинні випуски відтепер виходитимуть з вівторка по п'ятницю щопівгодини в рамках програми «Ранок у великому місті». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Це бліц-новини - короткий виклад найважливішого, що сталося за ніч. У випусках - найсвіжіші новини, аналіз провідних ЗМІ України та світу, а також соцмереж, інформація про курс валют, ціни на бензин, погоду тощо.

 

Час виходу випусків фіксований: о 6:45, 7:15, 7:45 та 8:15. Також протягом дня в ефірі ICTV, як і раніше, виходять випуски новин «Факти» о 8:45, 12:45, 15:45, 18:45 та 21:00.

 

Ведучими стали Катерина Тарута і Юлія Сеник (на фото), які змінюватимуть одна одну щотижня. «Звичайно, чотири випуски новин, між якими всього 25 хвилин, - це нелегко, - каже Катерина Тарута. - Тож розслаблятись не доводиться. А те, що на роботу тепер потрібно приїжджати близько п'ятої ранку, зовсім не лякає - я вже маю великий досвід ранкових ефірів».

 

Юлія Сеник вела програму «Ділові факти», а Катерина Тарута, яка є дочкою народного депутата Сергія Тарути, із серпня 2014 року вела міжнародний блок новин у ранкових «Фактах», до цього кілька років працювала ведучою музичного каналу М1 (разом з ICTV входить до телегрупи StarLightMedia).

 

Нагадаємо, 27 січня на телеканалі ICTV стартувала інформаційно-розважальна програма «Ранок у великому місті» (виходитиме на ICTV о 6:30 по будням, з вівторка по п'ятницю). Програму ведуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY