detector.media
23.01.2015 15:49
29 січня у Львові – дискусія «Про що мовчать українські журналісти?»

29 січня о 18.00 у львівській книгарні книгарні «Є» (проспект Свободи, 7) відбудеться дискусія «Про що мовчать українські журналісти?».

 

Зустріч модеруватиме заступник головного редактора інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес, у дискусії візьмуть участь персонажі її книжки «Моя грішна журналістика» - журналісти Тарас Смакула, Микола Савельєв, Олег Радик.

 

В умовах протистояння з Росією в медіа середовищі багато говорять про пропагандистську і зомбувальну російську журналістику з одного боку, і вибіркову та нерідко байдужу до України західну журналістику - з іншого.

 

Однак організатори вважають, що слід глибше розглянути те, якою є українська журналістика нині.

 

«Про що говорили українські журналісти, коли відбувалась анексія Криму? І чому мовчали? Чи досить уваги приділяють соціальним проблемам? Проблемам освіти? Проблемі корупції? Світові культури (наприклад, музики)? Чи українська журналістика - невибіркова? Не байдужа до багатьох важливих проблем усередині нашої країни й поза нею? Який відсоток фальшу, штучності, брехні в матеріалах нинішніх українських журналістів? Наскільки змінились українські медії після Майдану?», - анонсують розмову організатори.

 

Вхід вільний.

 

Медіапартнер заходу - тижневик «Український тиждень».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY