detector.media
22.01.2015 19:53
Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року
Англомовну версію каналу Ukraine Today запустять у Франції до кінця року

Керівництво українського телеканалу іномовлення Ukraine Today (група «1+1 медіа») має намір розпочати трансляцію англомовної версії каналу на території Франції до кінця року. Про це заявила виконавчий продюсер мовника Тетяна Пушнова під час презентації телеканалу українській громаді у Парижі, передає «Укрінформ».

 

«Ми маємо намір розпочати мовлення Ukraine Today на території Франції до кінця року через французькі кабельні мережі», - сказала виконавчий продюсер.

 

За її словами, канал Ukraine Today за кілька місяців розпочне мовлення у Німеччині, а згодом, після Франції, в Іспанії. Переговори щодо мовлення у Франції мають завершитися упродовж двох місяців.

 

Тетяна Пушнова уточнила, що ведучими на Ukraine Today працюють «експати», контент продукується телеканалом «1+1». Цільовою аудиторією телеканалу в Європі, за її словами, є англомовні представники середнього класу, «думаючі люди». На думку авторів проекту, телеканал не покликаний займатися контрпропагандою Росії, а показувати реальні факти про Україну.

 

Відповідаючи на запитання присутніх щодо асоціацій з російською назвою телеканалу Russia Today, пані Пушнова зауважила, що такий «дружній троллінг» є своєрідною маркетинговою стратегією авторів проекту.

 

Вона також поінформувала, що керівництво телеканалу наразі не планує запроваджувати франкомовну версію, хоча не виключає цього у майбутньому.

 

Тетяна Пушнова наголосила, що Ukraine Today вже має кореспондентські пункти у Варшаві та Брюсселі і планує згодом розширювати їхню мережу. У майбутньому телеканал планує співпрацювати з французькими інформаційними ЗМІ, зокрема, з телеканалами BFM-TV, i-TELE, France24. Крім того, менеджери телеканалу планують розвивати потужну блогосферу, у тому числі за рахунок французьких експертів, політичних та громадських діячів.

 

Нагадаємо, Ukraine Today веде мовлення через один з найбільших супутників у Європі Hot Bird. Онлайн трансляція каналу доступна на офіційному сайті uatoday.tv та YouTube, а також у мобільних додатках Android та iOs. Також канал доступний у додатку для Samsung Smart TV та LG Smart TV.

 

Нещодавно Ukraine Today уклав ліцензійну угоду з італійською платформою супутникового телебачення Tivusat. З 7 листопада телеканал буде доступний для понад 2 млн абонентів Tivusat в Італії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY