detector.media
22.01.2015 17:28
Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк
Інтернет-журнал про мистецтво Korydor очолила Віра Балдинюк

Журналістка та мистецький критик Віра Балдинюк стала новим головним редактором інтернет-видання Korydor. Про це йдеться в повідомленні команди фундації Центр сучасного мистецтва (CSM).

 

Раніше пані Балдинюк працювала в Korydor випусковим редактором.

 

«Віра Балдинюк займається напрямком культурної критики й очолить Korydor», - повідомила команда інституції.

 

Дотепер посаду головного редактора обіймала Катерина Ботанова, яка очолювала також саму фундацію. Вона прийняла рішення піти з посади  директорки CSM та головреда інтернет-журналу.

 

«Всі ці роки Катерина вкладала свою енергію, час, знання та досвід у розвиток інституції, заснувала та впродовж чотирьох років очолювала критичне онлайн-видання про культуру Korydor. Позаду велика кількість важливих та експериментальних проектів, які, окрім всього, дозволили нам отримали цінний досвід спільної роботи всередині команди. За це й час ми встигли вимріяти нові можливості для розвитку як організації, так і кожної з її учасниць», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, онлайн-журнал про сучасну культуру Korydor фундація Центр сучасного мистецтва запустила в травні 2010 року. «Korydor - це майданчик для фахової та відповідальної критики. Ми створюємо архів явищ і подій, аналізуємо прикметні ознаки часу, дискутуємо про замовчуване і підтримуємо розумне», - зазначається на сайті видання.

 

У 2013 році фундація CSM започаткувала семінар культурної критики та репортажу «Культура 3.0» -  освітній проект на базі онлайн-журналу Korydor, який передбачає роботу з журналістами та редакторами, які пишуть на культурну тематику.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY