detector.media
21.01.2015 12:22
У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт
У російськомовного проекту «Громадського ТБ» з’явився власний сайт

У російської служби «Громадського ТБ» - проекту «Громадское» - з'явився свій сайт. Про це написала на своїй сторінці у Facebook керівник проекту Наталя Гуменюк.

 

На сайті російської служби зазначається, що «Громадское» - це динамічний стартап, заснований командою українських та російських журналістів.

 

«Наше завдання не протистояти міцніючій машині російської державної пропаганди, а скоріше показати, що насправді відбувається в Україні та на пострадянському просторі, дати можливість вільній думці знову говорити російською мовою», - пише команда.

 

Над створенням програм «Громадского» працюють ведучі Катерина Сергацкова, Олексій Тарасов, Христина Бердинських, Іван Яковина, а також редактор Ольга Іванова.

 

Ток-шоу «Громадское на русском» виходить щовівторка та щосуботи о 20.00, для проекту журналісти проекту готують інтерв'ю та репортажі (деякі перекладаються з української мови російською).

 

Веб-редактор проекту «Громадское» Христина Абрамовська, ведучий Іван Яковина, керівник проекту Наталя Гуменюк, редактор Ольга Іванова та ведуча Христина Бердинських

 

«Ось вона - наша маленька команда «Громадського» російською, яка намагається (правда) розповісти і без купюр показати те, що відбувається в Україні (не тільки про війну, а й про країну) для всіх, хто знає російську від Нью-Йорка до Владивостока», - написала пані Гуменюк.

 

Наталя Гуменюк також нагадала, що окремий сайт є і для міжнародної аудиторії «Громадського ТБ».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», перший ефір «Громадского» відбувся 28 жовтня минулого року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY