detector.media
19.01.2015 13:06
Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»
Канал «Україна» покаже документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня»

У лютому на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра унікального дослідницького проекту «Звичайні зомбі. Як працює брехня», створеного продакшн-компанієюTheShowTime на замовлення каналу. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Документальний проект «Звичайні зомбі. Як працює брехня» розповість глядачам про техніки маніпуляції свідомістю, як працюють технології переконання і як змусити будь-яку людину повірити в неймовірні речі.

 

«Завдяки проекту "Звичайні зомбі. Як працює брехня" глядачі зможуть розібратися в основних прийомах здійснення впливу на людей, а також дізнатися дієвий спосіб йому протистояти. Вперше в історії фільмів про вплив на людський розум автори не тільки детально розкриють всі методи і використані прийоми, але і знайдуть універсальний рецепт для того, щоб протистояти маніпуляціям», - анонсує телеканал.

 

Авторами проекту «Звичайні зомбі. Як працює брехня» є творча група документалістів - Іларіона Павлюка, Володимира Рибася і Олега Рогожі, відомих своїми проектами «ДНК. Портрет нації», «Планета мавп: куди діваються розумні діти?», «Код нації»та іншими. Проект побудований на наукових експериментах, які провела творча група фільму, щоб розкрити технології маніпуляцій з людською свідомістю.

 

«Всього 45 хвилин потрібно для того, щоб абсолютно адекватна людина, перебуваючи у здоровому розумі і повній свідомості, назвала чорну кулю білою, і навпаки. Подібні результати експериментів були встановлені неодноразово. Але в нашому проекті "Звичайні зомбі. Як працює брехня" ми розповімо про те, які саме технології "зомбування" застосовуються в сучасному світі, а також вперше покроково покажемо, як вони працюють. А найголовніше, ми розкриємо глядачеві рецепт того, як уберегти себе від маніпуляцій і не бути схильним до впливу навіть найбільш витончених технологій», - сказав Іларіон Павлюк.

 

Нагадаємо, «Звичайні зомбі. Як працює брехня» є не першим документальним проектом продакшн-студії TheShowTime, знятим на замовлення каналу «Україна». 28 листопада 2014 року глядачам був представлений дослідницький проект «Код нації», що приніс телеканалу невисокі показники. В 2012 році відбулася прем'єра проекту «ДНК. Портрет нації», а в 2013 році була показана його друга частина «ДНК 2. У пошуках жінки». Також взимку 2014 глядачі змогли побачити дослідницький проект «Планета мавп: куди діваються розумні діти?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY