detector.media
19.01.2015 11:08
На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»
На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Сила кохання Феріхи»

З 26 січня на каналі «1+1» почне виходити турецький серіал «Сила кохання Феріхи». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

За сюжетом головна героїня історії Феріха Йилмаз росте в бідній сім'ї. Її батьки - прислуга в багатому домі. Дівчинка змалку спостерігає, як живуть заможні господарі будинку, і мріє вирватися з бідності. Прагнучи кращого життя, Феріха вступає до престижного Стамбульського університету, де навчається «золота молодь». Дівчина планує здобути гарну освіту і зробити кар'єру. В університеті вона зустрічає Еміра (Чагатай Улусой), спадкоємця великого статку і видного нареченого, на якого ведеться справжнє полювання. Феріха привертає увагу Еміра своєї безкорисливою простотою, і це одразу стає приводом для заздрощів інших дівчат, зокрема, і найкращої подруги Джансу (Седеф Шахін) - дочки власника будинку, де служать батьки героїні. Феріха відчайдушно приховує своє походження від усіх, щоб не стати посміховиськом для друзів, але все таємне стає явним, і Емір дізнається, хто така Феріха. Чи стане їхній любові сил, щоб подолати прірву між закоханими?

 

 

Одну з головних ролей у стрічці виконала актриса Вахіде Перчин, яка виконала роль у турецькому серіалі про Роксолау «Величне століття».  У серіалі «Сила кохання Феріхи» вона зіграла матір головної героїні.

 

«Серіал "Сила кохання Феріхи" розповідає про те, як кохання надає людині сил, щоб жити й боротися за своє щастя. Я взагалі вважаю, що любов -  головна рушійна сила у житті кожної людини, і коли її немає, життя втрачає кольори. Мені було дуже приємно зніматися в цьому серіалі, в нас зібралася чудова команда. Моя головна партнерка на  знімальному майданчику Вахіде Перчин не тільки грала мою маму, а й була нам усім мамою під час зйомок: дуже нас підтримувала і завжди могла дати необхідну пораду. Я рада, що мені пощастило з нею попрацювати», - розповідає виконавиця головної ролі, актриса Хазал Кайя.

 

Нагадаємо, восени 2013 року телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію формат турецького серіалу Ezel. Серіал вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım. Права на адаптацію серіалу продала «1+1» міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network.  За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з  більше, ніж 45 країн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY