detector.media
13.01.2015 12:13
«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»
«1+1 продакшн» розпочав зйомки серіалу «Центральна лікарня»

Продакшн холдингу «1+1 медіа» почав знімати 60-серійну медичну драму «Центральна лікарня» - адаптацію відомого новозеландського формату Shortland street. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Наше завдання - не просто показати будні лікарні або дивовижні медичні випадки. Ми хочемо створити серіал, який буде актуальним і близьким нашому глядачеві, в якому проблеми пацієнтів і лікарів нероздільні. Лікарня - це зріз життя, тут трагічне переплітається з героїчним, любов, самопожертва і біль утрати співіснують настільки тісно й несподівано, що придумувати аномальні хвороби чи медичні розслідування не доводиться. У центрі нашого серіалу - людські стосунки, в яких є все: боягузтво, зрада, благородне самозречення і, звичайно, відчайдушна тяжка праця», - сказала головний продюсер фільмів і серіалів каналу «1+1» Олена Васильєва.

 

«1+1 продакшн» веде роботу над серіалом під керівництвом генерального продюсера Вікторії Лєзіної-Масляної. Розробку та написання сценарію курує креативний продюсер Олена Єремєєва.

 

«"Центральна лікарня" - це динамічний, офф-праймовий продукт, над створенням якого працює перевірена команда, яка добре зарекомендувала себе у виробництві "Сімейних мелодрам" - одного з найуспішніших брендів "1+1". Це молоді енергійні люди, які добре відчувають нерв і правду життя в сьогоднішній Україні. Вони живуть цим матеріалом», - каже пані Васильєва.

 

Режисером «Центральної лікарні» стала Віра Яковенко, другим режисером - Вікторія Мельникова. Головні ролі в медичній драмі виконують українські театральні актори Станіслав Боклан, Ольга Гришина та Марк Дробот.

 

Як повідомила прес-служба, спеціально для зйомок серіалу побудували новий павільйон декорацій загальною площею понад 1000 квадратних метрів. У ньому розташовані декорації лікарняної зони - ординаторської, операційних, палат для хворих, рецепції, гардеробу, ліфтів та коридорів, а також п'ять квартир головних героїв. Об'єкти збудували в пропорціях реального сприйняття.

 

 

Як писала «Детектор медіа», у липні в «1+1 медіа» заявили про те, що продакшн розпочав роботу над п'ятьма новими українськими серіалами власного виробництва зокрема і над адаптацією медичної драми за новозеландським форматом Shortland Street,  мелодрамою «Хазяйка» (за латиноамериканським форматом La Patrona), та комедією «Московський родич».

 

У вересні головний продюсер фільмів і серіалів «1+1» Олена Васильєва заявила, що продакшн знімає пілот політичної комедії «Кандидат», де в головній ролі кандидата в президенти знявся шоумен Антон Лірник. У плани «1+1» включені також два проекти-байопіки про видатних українців - Валерія Лобановського і Миколу Амосова.

 

2 травня група каналів «1+1 медіа» заявила про відмову від російського пропагандистського продукту і закликала інші канали приєднатися до такої ініціативи.

 

Натомість «1+1 медіа» посилила розвиток національного теле- та кіновиробництва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY