detector.media
13.01.2015 10:53
Журнал «Фокус» шукає менеджера з маркетингу
Журнал «Фокус» шукає менеджера з маркетингу

Журнал «Фокус» відкрив у 2015 році нову вакансію менеджера з маркетингу та спецпроектів. Про це повідомила директор з маркетингу і PR видавництва «Фокус Медиа» Віра Черниш у своєму Facebook.

 

«У нас в "Фокусі" на 2015 рік великі плани. І щоб всі їх реалізувати, потрібні хороші люди, які хочуть робити цікаву роботу. У моєму віданні відкрилася нова вакансія - менеджер з маркетингу та спецпроектів. Завдань у людини буде багато різних і цікавих: і заходи, і партнерські проекти, і комерційні та іміджеві спецпроекти, і онлайн-історії, які потрібно придумувати і робити», - написала Віра Черниш.

 

Вона також зазначила, що серед кандидатів хотіла б бачити  бажаючих спробувати щось нове журналістів з досвідом роботи в онлайн-ЗМІ і розумінням, які теми «злітають» у мережі, а які ні, а також піарників, які розбираються в інтернеті, робили гучні проекти, про які всі говорили, і організовували заходи. Також важливо, щоб претендент на посаду вмів добре писати російською і українською, був креативним, організованим, «дружив з людьми і з інтернетом».

 

Натомість «Фокус» обіцяє, за словами Віри Черниш, пристойну зарплату, цікаву і перспективну роботу в теплому офісі біля метро Дружби Народів і лояльне начальство.

 

Листи від кандидатів на вакансію можна надсилати за адресою v.chernysh@focus.ua.

 

Нагадаємо, улітку 2014 року журнал «Фокус» і сайт focus.ua розпочали соціальний проект «Воїни SOS», присвячений бійцям, які постраждали в боях на сході України.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY