detector.media
07.01.2015 19:29
Порошенко заявив у зв’язку із розстрілом журналістів у Парижі, що Україна не миритиметься з тероризмом
Порошенко заявив у зв’язку із розстрілом журналістів у Парижі, що Україна не миритиметься з тероризмом

Президент України Петро Порошенко висловив  свої співчуття родинам жертв і всьому народу Франції з приводу трагедії у Парижі 7 січня, де стався напад на редакцію сатиричного журналу Charlie Hebdo і загинули десять співробітників ЗМІ. Про це йдеться у його повідомленні у Twitter.

 

«Мої співчуття родинам жертв і всьому народу Франції. Я засуджую жорстокий напад на журналістів у Парижі», - написав Петро Порошенко.

 

Також президент зазначив, що «в Україні завжди була, є і буде нульова толерантність до тероризму, і ми солідарні з усім світом в боротьбі з тероризмом!».

 

Нагадаємо, 7 січня вдень в центрі Парижа стався озброєений напад на редакцію французського сатиричного щотижневого журналу Charlie Hebdo. Станом на 18.00 за київським часом відомо про загибель 12 людей, десять з яких є співробітниками редакції журналу Charlie Hebdo, два загиблих - поліцейські. Ще 11 отримали поранення. Четверо поранених перебувають у критичному стані.

 

Повідомляється, що за день до теракту журналісти опублікували в Twitter журналу карикатуру на лідера радикального угруповання «Ісламська держава» Абу Бакра аль-Багдаді, що супроводжується підписом «З найкращими побажаннями, до речі».

 

Вже відомо, що нападниками були радикальні ісламісти, як хотіли «помститися за пророка Мухаммада».

 

Президент Франції Франсуа Олланд назвав напад проявом крайнього варварства і заявив, що Франція у шоці від своєного проти ЗМІ злочину, пообіцяв зробити все можливе, аби знайти і покарати вбивць журналістів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY