detector.media
06.01.2015 17:45
Канал «112 Україна» у прямому ефірі висвітлюватиме Різдвяні святкові богослужіння і заходи
Канал «112 Україна» у прямому ефірі висвітлюватиме Різдвяні святкові богослужіння і заходи

Сьогодні, 6 січня, телеканал «112 Україна» почне інформувати про святкові богослужіння у храмах Києва та України, організовуючи включення з місця подій. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

7 січня програмна сітка каналу не зазнає змін: прямий ефір розпочнеться ранковим ток-шоу «112 хвилин» о 06.15. Протягом різдвяних свят канал, як і зазвичай, працюватиме у прямому ефірі, висвітлюючи найважливіші соціально-політичні події України та світу.

 

До новорічних свят канал «112 Україна» запустив в ефірі низку міжпрограмних роликів під гаслом «Разом тепліше». Зокрема вийшов ролик «Вітаємо з Різдвом Христовим!», який також можна переглянути на сайті телеканалу.

 

У зйомках ролику «Треба вірити» взяли телеведучі каналу. Окрім того, під час новорічного ефіру було презентовано серію промороликів, де ведучі каналу згадали, якими вони були у дитинстві, і продемонстрували свої світлини разом із Дідом Морозом.

 

Нагадаємо, 6 і 7 січня Перший національний і телеканал «Інтер» транслюватимуть наживо урочисті Різдвяні богослужіння. 7 січня в ефірі Першого національного о 19.55 відбудеться прем'єра документальної стрічки «Любомир» про блаженнішого владику Любомира Гузара виробництва продакшн-компанії Screen Media Ukraine.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY