detector.media
24.12.2014 13:24
У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»
У новорічну ніч НЛО TV знову покаже «Мамахохотала-шоу»

У новорічну ніч на каналі НЛО TV в ефір вийде святковий випуск гумористичної програми «Мамахохотала-шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Коміки студії «Мамахохотала-шоу» вже другий рік поспіль будуть зустрічати Новий рік з глядачами молодіжного телеканалу. На глядачів у програмі чекають багато жартів, сарказму, несподіваних перевтілень та мініатюр.

 

У новорічній програмі актори студії покажуть пародію на новорічне звернення президента до народу України, розіграють мініатюру, що відбувається у супермаркеті напname="_GoBack">ередодні Нового року, представлять, що буде, якщо російський телеведучий Дмитро Кисельов заговорить українською мовою і почне працювати в «Міністерстві правди України», покажуть standup про відмінність зустрічі Нового року в дитинстві і зараз та багато іншого. Також в новорічну ніч в «Мамахохотала-шоу» візьмуть участь відомі українські виконавці: групи «АнтитілА», «Пара Нормальних», Альоша, «Тармерлан» та Альона Амаргалієва.

 

Крім цього під час святкового випуску кожен бажаючий зможе привітати всіх з Новим Роком в прямому ефірі, написавши в Twitter з хештегом #nlotv. Обличчя каналу записали власні привітання з Новим роком, які також будуть показані в новорічну ніч на НЛО TV.

 

Нагадаємо, другий сезон «Мамахохотала-шоу» стартував на каналі «НЛО ТV» 4 жовтня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY