detector.media
23.12.2014 12:11
Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014
Промо-ролики «Інтера» отримали три нагороди на ADC*UA Awards 2014

17 грудня в конкурсі ADC*UA Awards промо-ролики документальних фільмів телеканалу «Інтер» «Стіна» та «Перша Світова. Справа Принципа» отримали три бронзові нагороди. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Ролик проекту «Стіна» посів третє місце у категорії «Фільм», а «Перша Світова. Справа Принципа» отримав бронзу у двох категоріях - «Фільм» та «Продакшн».

 

«У цьому сезоні телеканал «Інтер» зробив серію документальних проектів про знакові історичні події. Ці проекти були дуже важливі для нас, оскільки вони дуже актуальні саме зараз. І у промо-роликах до цих документальних фільмів ми спробували передати найголовніше - почуття і долі звичайних людей, яким доводиться жити і вмирати у розпал політичних катаклізмів», - коментує відзнаки промо-директор телеканалу Олексій Пасічник.

 

Кадр промо-ролику документального фільму «Стіна»

 

Нагадаємо, ADC*UA Awards - щорічне змагання кращих українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну, організовується і проводиться Клубом арт-директорів України (ArtDirectorsClubUkraine - ADC*UA). Це найбільш авторитетний український національний рекламний конкурс, який задає тенденції в індустрії і виявляє таланти.

 

Минулого року промо-ролики «Інтера» «Спасибі, що вони не знають», присвячені темі Другої світової війни, посіли перше місце і отримали золоту нагороду в номінації «Рекламний ролик / Оформлення ефіру». Гран-прі конкурсу отримала рекламна кампанія News delivered briefly агентства Leo Burnett Ukraine, зроблена для ділового інтернет-порталу Delo.UA.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY