detector.media
22.12.2014 16:54
Стець з’ясував з білоруським міністром інформації можливості мовлення у Білорусі українського телеканалу
Стець з’ясував з білоруським міністром інформації можливості мовлення у Білорусі українського телеканалу

22 грудня міністр інформаційної політики України Юрій Стець обговорив з міністром інформації Республіки Білорусь Лілією Ананіч реалізацію ряду технічних і логістичних завдань з метою запуску українського мовлення на території Республіки Білорусь у січні 2015 року. Про це повідомляє «Урядовий портал».

 

Під час розмови Юрій Стець заявив концепцію каналу, який буде вести мовлення у Білорусі. Запуск ефективного іноземного мовлення (іномовлення) одне з ключових завдань Міністерства інформаційної політики України, заявив він.

 

«Мова йде про мовлення одного з українських телеканалів на території Республіки Білорусь задля об'єктивного висвітлення подій в Україні. Вважаю, що на даному етапі цю місію найефективніше може втілити Перший національний», - підкреслив міністр.

 

Нагадаємо, про початок мовлення одного з українських телеканалів на території Білорусі повідомила прес-служба Президента України.  «Під час перемовин сторони  досягли також домовленості щодо інформаційної співпраці. Йдеться про мовлення одного з українських телеканалів на території Білорусі задля об'єктивного висвітлення подій в Україні», - йдеться у повідомленні про переговори Петра Порошенка і Олександра Лукашенка.

 

Народний депутат Мустафа Найєм у своєму Facebook написав, що мовити на території Білорусі розпочне Перший національний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY