detector.media
15.12.2014 18:45
Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»
Дистрибутором Першого автомобільного став «1+1 медіа» замість «Медіа Група Україна»

З 1 січня 2015 року дистрибуційний пакет медіагрупи «1+1 медіа» поповниться українським нішевим каналом Перший автомобільний. Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

 

«Такий крок був зроблений для розширення нашого тематичного портфоліо дистрибуції», - пояснив директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський. Серед каналів групи вже є дитячий «Плюсплюс», жіночий «Бігуді», чоловічий «2+2», молодіжний ТЕТ, інформаційно-пізнавальний УНІАН ТБ, міжнародні Ukraine Today, «1+1 International» і національний канал загального інтересу «1+1».

 

«Ми пропонуємо ринку збалансований пакет, у якому будуть представлені затребувані тематичні напрямки і, найголовніше, розуміючи не просту економічну ситуацію в країні, вибудовуємо гнучку політику дистрибуції, в основі якої лежать лояльність, взаємовигідне партнерство та соціальна відповідальність. Надалі, аналізуючи ситуацію на ринку, ми сформуємо дистрибуційний пакет, який зможе задовольнити найвибагливішого глядача», - зазначив пан Мальчевський.

 

За його словами, Перший автомобільний - популярний нішевий канал, який пропонує програми власного виробництва та закупний європейський контент. В ефірі мовника приділяється велика увага спеціалізованим юридичним питанням, новинам вітчизняного автопрому, надається багато слушних порад, близьких українським автолюбителям.

 

Перший автомобільний - це перший і єдиний спеціалізований український канал на автомобільну тематику. Належить медіагрупі «Автоцентр», президент якої Ігор Діденко нещодавно був обраний народним депутатом від об'єднання «Самопоміч». З 2013 року канал є платним. У 2014 році дистрибутором каналу був медіахолдинг «Медіа Група Україна». Нещодавно провайдери поскаржилися на те, що плата за нішеві канали холдингу «Медіа Група Україна» - «Футбол 1» і «Футбол 2» - прив'язана до долара та надмірно зростає.

 

В «1+1 медіа» повідомили, що Перший автомобільний, як і раніше, буде доступним на супутникових платформах, у кабельних та IPTV-мережах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY