detector.media
11.12.2014 14:31
Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»
Перед Новим роком на ICTV вийде проект «Чоловічий клуб»

У передноворічний вечір 30 грудня на телеканалі ICTV стартує комедійний проект «Чоловічий клуб». Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

            

Програма вийде в ефірі о 22.00.

 

Шоу є продуктом власного виробництва каналу. Керівником сценарної групи став Михайло Шинкаренко, який раніше працював над створенням комедійного серіалу «Путьова країна» У створенні проекту також взяли участь колишні «КВН»-щики та актори серіалу «Путьова країна» - команда «Банда Дизель» у складі Єгора Крутоголова, Олександра Бережка та Євгена Гашенка.

 

«Чоловіча психологія часом буває так само незбагненна, як і жіноча логіка. Все, що приховують чоловіки, і все, про що вони розмовляють за відсутності жінок, розкажуть на ICTV», - анонсує телеканал.

 

Ведучі запрошуватимуть на шоу відомих людей шоу-бізнесу, зокрема Бориса Барського, Арсена Мірзояна, Антона Лірника, групу «ТІК» та інші знайомі обличчя.

 

 

«Це буде весела чоловіча вечірка. Із тим гумором, який до душі чоловікам, - легким, хуліганським і на 100% чоловічим. Тому жінкам вхід у наш клуб суворо заборонено. Не тому, звичайно, що ми жінконенависники  -навпаки, ми дуже любимо наших жінок, але розмовляти і жартувати на деякі теми воліємо, коли їх немає поруч», - коментує Єгор Крутоголов.

 

Прес-служба зазначає, що усі теми проекту «Чоловічий клуб» творці взяли з життєвих ситуацій. «Резиденти "Чоловічого клубу" розкажуть, як батьки справляються зі своїми дітьми (наприклад, "корегують" лист дитини Дідові Морозу, намагаючись заощадити на подарунку), чому водії маршруток і таксі так люблять шансон, скільки коштує безкоштовна медицина та багато іншого. А ще розвіють міф про ненависних тещ і навіть побувають на знімальному майданчику фільму для дорослих», - анонсує прес-служба.

 

Наразі прес-служба не наддала «Детектор медіа» інформацію щодо того, скільки випусків матиме шоу «Чоловічий клуб».

 

Нагадаємо, 27 січня на телеканалі ICTV має запуститися ранкове шоу власного виробництва «Ранок у великому місті» з трьома ведучими, для якого спеціально будується справжнє кафе у Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY