detector.media
24.11.2014 18:15
«Еспресо TV» запускає інформаційно-розважальне шоу «Вечірній телеекспрес»
«Еспресо TV» запускає інформаційно-розважальне шоу «Вечірній телеекспрес»

Сьогодні, 24 листопада, на телеканалі  «Еспресо TV» стартує інформаційно-розважальне шоу «Вечірній телеекспрес». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ведучі Василь Зима та Дарина Бережньова щобудня о 19.00 повідомлятимуть розказуватимуть про новини України та світу. Плануться, що кожнен випуск «Вечірнього телеекспресу» міститиме сюжети, присвячені огляду політичних та шоу-бізнесових новин, які коментуватимуть експерти, журналісти, вітчизняні зірки.  

 

У першому випуску програми журналісти торкнуться скандалу навколо Національного банку України, спричиненого падінням курсу гривні, а також спробують з'ясувати, на кого насправді працює місія ОБСЄ.

 

У рубриці «Голоси Майдану» про свою участь у Революції Гідності розкаже фронтмен рок-гурту Mad Heads Вадим Красноокий. На цьому тижні на це ж питання дадуть відповіді міністр культури Євген Нищук та співачка Джамала.

 

Нагадаємо, телеканал «Еспресо.TV» у новому сезоні планував запустити програму в жанрі політичної сатири та оновити «Підсумки з Миколою Вереснем».

 

ТОВ «Новини ТВ», яке має ліцензію на супутникове мовлення під логотипом «Еспресо TV», придбало ТОВ «Голдберрі», яке володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-3. Про це повідомила директор «Еспресо TV» Катерина Єрмолович на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY