detector.media
24.11.2014 11:54
У Сумах обікрали квартиру заступника головного редактора газети «Данкор»
У Сумах обікрали квартиру заступника головного редактора газети «Данкор»

У квартиру заступника головного редактора сумської газети «Данкор» Владислава Івченка проникли невідомі, викравши особисті речі. Про це повідомляє сайт видання.

 

За словами Владислав Івченка, зловмисники проникли у його помешкання, коли він разом із дружиною перебував у гостях в іншому місті. Повернувшись до Сум, подружжя виявило, що двері в квартиру відкриті. Замок не був пошкоджений, і, скоріше за все, злодії проникли в житло шляхом підбору ключа.

 

«Вони відламали шматок вічка у дверях, відкрили всі вікна незрозуміло навіщо. Вкрали два старих ноутбуки, два фотоапарати, теж старих, з готівки - близько 1,2 тис. грн. Примітно, що гроші з мого гаманця забрали, а картку не чіпали. Не взяли і документи», - повідомив журналіст.

 

На запитання, чи пов'язує він сталося з його професійною діяльністю, Владислав Івченко відповів: «Збіг це чи ні, але тенденція проглядається. Одному пошкодили руку, інший спалили авто, у мене обікрали квартиру».

 

Таким чином заступник головреда «Данкора» нагадав, що цього року від рук злочинців постраждало два журналіста в Сумах. 15 квітня було скоєно жорстокий напад на головреда місцевої газети «Панорама», письменника Євгена Положія. У ніч на 7 червня невідомі спалили авто кореспондента «Данкор» Олени Адаменко. При цьому пані Адаменко заявляє, що міліція могла затримати за підозрою у підпалі її автомобіля не того, хто дійсно причетний до скоєння злочину. У червні правоохоронці заявили, що озслідування жорстокого побиття головного редактора сумської газети «Панорама» Євгена Положія вийшло на фінішну пряму.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY